Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Jobba hos oss

Är du intresserad av att bli kollega med oss i den fantastiska skola som vi har turen att arbeta i varje dag? Håll utkik efter våra platsannonser eller skicka in din spontanansökan.

På Båtsmansskolan kan du t.ex. arbeta som lärare, förskollärare, fritidspedagog eller specialpedagog. På skolan finns även funktioner och kompetenser så som intendent, kock, köksbiträde, vaktmästare, kurator och skolsköterska. Vi uppskattar hög kompetens och stort engagemang.

Som medarbetare hos oss blir du en viktig länk i ett litet team. Här finns utrymme för flexibilitet och stora möjligheter för dig som vill ta ansvar.

Vi arbetar systematiskt med arbetsmiljön vid vår skola utifrån nära samtal med chef, på arbetsplatsträff och i medarbetarsamtal. Årligen genomförs arbetsplatsundersökning för att följa utveckling och ytterligare förbättra arbetsmiljön för våra medarbetare.

Som anställd på skolan äter du subventionerad lunch, tar del av Haninge kommuns friskvårdsbidrag samt ges möjlighet att utnyttja träningslokal gratis.  

Senast uppdaterad: 11 januari 2021