Vår skola

Välkommen till Båtsmansskolan! Hos oss går elever från förskoleklass till och med årskurs 6. Skolan präglas av en lugn skolmiljö, goda resultat och en trevlig skolgård som bjuder in till aktiv lek.

På Båtsmansskolan är vi väldigt stolta och glada över att kunna erbjuda behörig, erfaren och kompetent personal. Idag rymmer skolan ca. 300 elever. Vi erbjuder fritids för elever i förskoleklass upp till och med årskurs 3.

Skolan är belägen i Söderby, en lugn omgivning med närhet till kommunikationer och med ett inbjudande skogsområde runt knuten.

Senast uppdaterad: 30 augusti 2018